Natteravnene deltog ved Le Mans i Brønderslev...

Natteravnene deltog ved Le Mans i Brønderslev...

20-08-2014

Malene Fisker, som er Handelschef for Brønderslev, henvendte sig for et år siden til Natteravnene i Brønderslev ved det lokale Le Mans. Her spurgte hun ind til, om Natteravnene var interesseret i et større samarbejde ved Le Mans eventen 2014, hvilket de selvfølgelig var.

”Så ud over de traditionelle vandringer i bybilledet, skulle vi finde på noget for alle aldersgrupper” fortæller Leif Hansen som er formand for Natteravnene. ”Vi havde det oppe på en generalforsamling, og spurgte efterfølgende de frivillige til ideer for dagen. Ideen endte med sæbekasse race, hvortil vi skulle vi lave bander til at skærme banen ind med” fortsætter Leif.

Til det fik Natteravnene den idé at bruge pap, papir & gammel aviser. Så det var bare at komme i gang med at samle, og efter noget tid var der samlet i alt 8100 kg.

”Vi var så heldige, at vi fik en helt speciel hjælper med til, at starte det første løb i en sæbekassebil, som blev brugt som Safety car, og som venligst var udlånt af en sponsor. Den lille hjælper var 16 årige Jesper Sørensen, som mange sikkert kender fra TV "Drengen med den gamle krop". Jesper hjalp også i det muntre køkken, hvor han fik smadret nogle kopper og tallerkner” smiler Leif.

”Ligeledes var vi heldige da et rigtig racerteam fra Ørnedalsbanen ville stille op med deres Super 1600 Rally Crosser, samt at TV2 Nord kom og var der i ca. 3 – 3,5 timer, hvor de filmede alt hvad Jesper & Natteravnene lavede. Alt i alt havde vi en god weekend, og der skal lyde en stor tak for den store indsats til de ca. 50 Natteravne plus den håndfuld frivillige, som ikke er Natteravne (men forhåbentlig bliver det..) for et fantastisk arrangement” slutter Leif Hansen af.