Høje Kolstrup er kommet godt i gang....

Høje Kolstrup er kommet godt i gang....

27-05-2014

Området hvor vi er startet med at vandre tirsdag og fredag fra kl. 19.00 - 22.00 er et område under kraftig udvikling i forbindelse med det nye store akutsygehus. Vi vil bidrage med at fastholde de trygge omgivelser for de unge, som typisk er fra 12 år og op" fortælle Jesper Schultz som er formand for Natteravnene i Aabenraa og som har startet en satellit af Natteravnene i Høje Kolstrup.


"Vi ligger stor vægt på at alle minoriteter er med, og vi er meget glade for at vi har fået Natteravne med andet etnisk baggrund med og vi "planter" mange frø for at vække interessen i lokalområdet, fx. her hoejekolstrup.dk og i beboerblad gadespejlet, og håber derved at vi med tiden for en sund gruppe "blandet" Natteravne op at stå, fortsætter Jesper.

Foreningen har fået 5.000 kr af boligforeningerne til formålet og har overvejet om de skulle købe fodbold/basketbold med Natteravnelogoet på, da der er en stor multibane hvor de unge ofte opholder sig.

En arbejdsgruppe bestående af Folkeskolen, Agoraen(hallen), netværksbasen (som tegner boligforeningerne), Streetworker, SSP, ungdomsskolen og Natteravnene står bag.

Har du interesse i at få en uforpligtende FØLtur, så kontakt Jesper på aabenraa@natteravnene.dk