Ny leder hos Natteravnene 1. marts 2016

Ny leder hos Natteravnene 1. marts 2016

03-02-2016
Fonden for Socialt Ansvar har ansat Kim Hassø, som ny leder hos Natteravnene.

Kim Hassø er 46 år og har ledelseserfaring fra både industrien og IT branchen, men har de sidste mange år engageret sig 100 % i arbejdet med de unge gennem sit arbejde som lærer på en efterskole. Kim brænder for arbejdet med de unge og han har ved selvsyn set, hvorfor der er brug for generel forebyggelse og ekstra voksenkontakt, når de unge skal stå på egne ben. Kim har været foreningsaktiv hele sit liv, og er lige nu engageret i den lokale fodboldklub samt i Natteravnene i Slagelse. Kim bor til dagligt i Slagelse med sin kone og sine to store drenge.

”Vi kan se, at Kim har den pondus samt det engagement og livsmod der skal til for at give Natteravnene i Danmark de bedst mulige betingelser, og vi glæder os til at byde ham velkommen 1. marts”, fortæller Thit Aaris-Høeg, direktør i Fonden for Socialt Ansvar.

"Jeg er utrolig stolt over, og glad for, at skulle arbejde for Natteravnene. Jeg skal stå i spidsen for en organisation, der er lykkedes med at øge trygheden for unge og deres familier i hele Danmark. Et mere meningsfuldt og værdifuldt job findes simpelthen ikke…Det bliver en spændende opgave at videreføre konceptet, som jeg vil løse i stor respekt for de frivillige og ansatte, som har formet Natteravnene, til det vi kender i dag” fortæller Kim, der ser frem til samarbejdet, og glæder sig til at møde ALLE Natteravnene ude i landet.