Danmarks nationalcirkus forkæler Husums frivillige

Danmarks nationalcirkus forkæler Husums frivillige

16-10-2014

Cirkus Dannebrog og Natteravnen i Husum er måske ikke noget man lige kan forbinder med hinanden, men når man ser nærmere på disse to fællesskaber, er det tydeligt, at der er fælles værdier.

Som Danmarks nationale cirkus varetager Dannebrog de danske værdier. Når man ser på selve artisterne, er det mennesker der igennem en dygtighed og stor flid har en glæde ved deres arbejde. Når man ser på relationerne mellem artisterne, er det en stor familie. En familie der anerkender, den frivillige solidaritet, som Natteravnen står for.

Natteravnen er en af Danmarks hurtigste voksende folkebevægelser, fordi befolkningen viser medmenneskelighed, men det er de også, fordi der er folk bag dem, der støtter frivilligheden. Dannebrog har ikke blot inviteret Natteravnene i cirkus, men de har vist, at de varetager en af de vigtigste danske værdier, nemlig solidaritet og medmenneskeligheden. Cirkus Dannebrog er nu en helt uundværlig del af den danske cirkustradition, ikke kun med deres fantastiske og imponerende forestillinger, men også ved at støtte op omkring de danske traditionerne.

Hvorfor er det nødvendigt at belønne frivillige ved at sende dem i cirkus..?

Ligesom Dannebrog er Natteravnene i Husum også en familie, jo stærkere båndet er i mellem de frivillige, jo stærke bliver de ude i det københavnske aften-og natteliv, når de skal hjælpe børn og unge. Sammen er vi stærkere. Natteravnen i Husum er meget taknemlige for anderkendelse fra Dannebrogs side. Håbet er at flere snart vil komme med i Natteravnfamilien i Husum.

Har du lyst til en uforpligtende prøvetur hos Natteravnene i Husum, så kontakt formand Aihua Yan på mail husum@natteravnene.dk